Комплексът разполага с водни колела и лодка с гребла.
За групи над 10 човека се организират допълнителни развлечения - дегустации, фолк програми и др.

Комплекс КАБЕИ е на 70 км. от столицата на Р България - гр. София и само на 80 мин. от международното летище София. Разположен е на 2 км. от международен път Е 79, свьрзващ Гьрция и Бьлгария.

Ние Ви предлагаме целогодишно уютна и спокойна атмосфера за активна почивка, бизнес и делови срещи, фирмени или семейни мероприятия. Комплексът разполага с конферетнта зала за 40 човека с мултимедийно оборудване. В свободното си време гостите могат да съчетаят добрата почивка със следните развлечения:

1. Културно-исторически туризьм

На 3.5 км. от Бобошево се намира един от най-старите манастири "Св. Димитър". Той възниква в началото на Х век. До днес е оцеляла само манастирската църква "Св. Димитър", в която са запазени автентични стенописи от 15. век, Стенописите са реставрирани изцяло, а църквата е обявена за паметник на културата от национално значение.
На 15 км. в близост до родното място на Св.Йоан Рилски - с. Скрино е изграден в негова чест Руенският манастир - единствен в България с атонско пеене на монашеския хор по време на литургия.

 

 
Рилски манастир - най-големият манастир в България, обхващащ територия от 8800 кв.м.
Мелник - разположен в живописна местност, известен с възрожденската архитектура и неповторими винарски изби.
Роженски манастир - един от няколкото средновековни български манастири, запазени сравнително непокътнати и до днес.
Рупите - известна с лечебните си минерални води местност, храм-паметника Света Петка Българска на пророчицата Ванга и Самуиловата крепост.


2. Ловни и риболовни излети

3. Преходи по екопътеки

3. Екстремни преживявания - рафтинг по р. Струма в района на Кресненското дефиле